Hilton

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Golf 55+ Kataloniassa

Herkullinen ruoka ja viini, kauniit Katalonian maisemat, mukava seura ja tietenkin lukuisat golfkierrokset – näistä koostui Golfreseptin 55+ -teemainen matka upeaan Peraladaan ja Kataloniaan. Matka järjestettiin lokakuun viimeisellä viikolla (22.-29.10) ja mukana oli peräti 28 eri ikäistä golfaria ja matkaisäntinä toimivat Golf 55+ -hankkeen vetäjä Ilkka Rokala sekä Golfreseptin Markku Nord.

 

Peralada Golf sijaitsee Katalonian pohjoisosassa, Gironan provinssissa. Alue on tunnettu historiallisen pääkaupunki Gironan lisäksi kauniista Costa Bravan rannoista sekä Salvador Dalin museosta, jossa myös Golf 55+ -matkalaiset pääsivät vierailemaan.

Viikon aikana golfia pelattiin ahkerasti ja säät suosivat reissaajia. Sunnuntaina ja maanantaina päästiin heti tutustumaan upeaan Peralada Golfiin lämpimän sään helliessä pelaajia. Tiistaina jatkettiin pelin merkeissä ja illalla golfareita hemmoteltiin viininmaistajaisilla, jossa tutustuttiin Katalonian laatuviineihin.

Keskiviikkona suunnattiin Salvador Dalin museoon, taiteilijan kotikaupunkiin Figuresiin. Museossa on suurin Dalin tärkeiden teosten kokoelma koko maailmassa – näyttelystä löytyy niin veistoksia, maalauksia kuin valokuvia. Taideteosten lisäksi myös itse rakennus, jossa museo sijaitsee, on näkemisen arvoinen. Dalin lapsuudessa rakennus oli kaupungin teatteri, joka kuitenkin paloi pahasti Espanjan sisällissodan aikana. Dali ja Figuresin pormestari päättivät kuitenkin uudelleenrakentaa teatterin museoksi, joka on nyt avoinna taiteen ja kulttuurin ystäville.

 

Kahtena viimeisenä matkapäivänä keskityttiin jälleen golfin pelaamiseen aurinkoisessa säässä ja upeissa maisemissa ennen kotiin palaamista. Golf 55+ -reissuilla matkaisännät hoitavat kaikki käytännön asiat lentolipuista hotellivarauksiin ja kuljetuksiin, jotta matkaajat voivat keskittyä stressittömään lomaan - ja tietenkin golfin pelaamiseen!

Kiinnostuitko 55+ -teemamatkoista? Golfresepti on vienyt matkalaisia lukuisiin kohteisiin kuten Espanjaan, Portugaliin, Thaimaahan sekä Viroon. Matkat ovat loistava tapa paeta Suomen kaamosta ja hyvä keino tutustua uusiin saman ikäisiin golfareihin rennossa tunnelmassa. Pääset tutustumaan Golfreseptin tuleviin reissuihin täältä!

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna