Respecta

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Lakeside Golf: Golf 55+ -terveysliikuntapäivät

Tervetuloa mukaan kokeilemaan golfia! Golf 55+ -terveysliikuntahanke järjestää Lakeside Golf Vammalassa hyväntuulisen terveysliikuntapäivän keskiviikkona 30. toukokuuta, jonka aikana uusilla pelaajilla on mahdollisuus tutustua lajiin hauskojen golfrastien avulla täysin ilmaiseksi.

Paikalle kutsutaan myös nykyisiä golfareita, joille järjestetään leikkimielinen yhdeksän reiän kilpailu, jonka aikana eniten askeleita ottanut pelaaja voittaa. Myös kilpailu on täysin ilmainen. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Viking Linen, Veikkauksen ja Golfreseptin kanssa. Luvassa on alennuksia golfkursseista kaikille Veikkauskortin omaaville henkilöille, minkä lisäksi Viking Line tarjoaa kaikille osallistujille erilaisia etuja.

Ilmoittaudu mukaan!

Ohjelma

11:30 Tervetuliastilaisuus klubin ravintolassa ja aamukahvit. Käydään läpi iltapäivän ohjelma ja kuullaan muutama sana klubista.
12:00 Ryhmät lähtevät kiertämään rasteilla ja nykyiset golfarit aloittavat terveysliikuntakilpailun. 
14:30 Lopputilaisuus ravintolassa ja omakustanteinen lounas. Palkintojenjako ja tietoa golfin aloittamisesta.  

Golfrastit:

Uudet pelaajat pääsevät kokeilemaan lajia erilaisten golfrastien muodossa yhdessä seuran senioritoimikuntalaisten kanssa.

1. rasti
Lyöntiharjoittelua rangella. Kuulet golflyönnin perusteista ja pääset itse kokeilemaan kuinka pitkälle pallo oikein lentää Pron asiantuntevassa ohjauksessa.

2. rasti
Liikuntarasti. Liikuntakeskus Pinkki on paikalla verryttelemässä osallistujien lihakset. 

3. rasti
Puttitreeni. Pääset mukaan osallistumaan leikkimieliseen puttikilpailuun ja kokeilemaan yhtä golfin tärkeimmistä osa-alueista.

4. rasti
Terveyspiste. Golf 55+:n terveyskumppani kertoo hyvinvointiin liittyvistä asioista ja vastailee kysymyksiin.

5. rasti
Golfkävely. Tutustu golfkentän maisemiin rentouttavan kävelylenkin aikana. Tässä vaiheessa voit kysyä senioritoimikunnan jäseniltä mieleen nousseita kysymyksiä golfista.

Kurssi uusille pelaajille vain 99€

Jos golfkärpänen puraisee sinua, voit ilmoittautua mukaan green card -kurssille, jossa perehdytään golfin saloihin entistä tarkemmin. Lakeside Golf tarjoaa kaikille Veikkauskortin omistaville pelaajille kurssin hintaan 99€ - hintaan sisältyy myös kurssin suorittamismaksu ja todistuksena creen card -kortti (normaalisti 25€). Kursseja järjestetään tasaiseen tahtiin kesän aikana. 

Jos sinulla ei vielä ole Veikkauskorttia, ehdit hyvin hankkia sen ilmaiseksi Veikkauksen nettisivuilta. Korttia ei tarvitse näyttää vielä tapahtumassa vaan vasta kurssin alkaessa.