Hilton

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Golf & Hyvinvointi -matka Mar Menoriin

Mar Menor Golf Resort on Espanjassa, Murcian alueella sijaitseva suomalaisten golfaajien kestosuosikkikohde, eikä syyttä. Resortista löydät viiden tähden hotellin, jonka yhteydessä on myös pieni spa sekä kuntosali, viikon tai vaikka useamman kuukauden ajan majoitukseen sopivat huoneistot, ravintoloita, tenniskenttiä että elintarvikekauppa. Huoneistot, joihin tällä matkalla majoitumme sijaitsevat Mar Menorin golfkentän ympärillä. 

Mar Menor halinnoi alueella lisäksi viittä muuta lähistöllä sijaitsevaa Jack Nicklauksen toimiston suunnittelemaa kenttää, joten vaihtelua saa golfkierroksiin niin viikon, kuin kuukaudenkin matkalla. Huoneistot ovat hyvin varustellut, niistä löytyy keittiö ruoanvalmistusvälineineen, kahvinkeittoon mutteripannu, pyykinpesukone, wifi ja oma terassi tai parveke. Yhteiskäytössä ulkouima-altaat (ei lämmitetyt). 

Lähimmistä huoneistoista erittäin lyhyt kävelymatka klubitalolle ja hotellille rangen poikki. Golfbägien säilytys on mahdollista myös klubitalolla. 

Jos harkitset long stay matkaa Mar Menoriin tulevina vuosina, niin lähde nyt jo tutustumaan tähän kohteeseen viikon ajaksi ja nauti gofista ja hyvinvoinnista hyvässä matkaseurassa. Marraskuussa päivisin sää Costa Blancalla on enimmäkseen aurinkoinen ja lämpötilat vaihtelevat 20 - 25 asteen välillä.

Matka sisältää: 

- Suorat lennot Helsinki-Alicante-Helsinki sis. kirjattavan matkatavaran ruumaan
- Majoitus Mar Menor Residences huoneistoissa
- Päivittäinen aamiainen klubitalolla
- 5 x green fee (neljällä eri kentällä)
- Luento nesteytyksen ja ravinnon merkityksestä golfmatkalla
- Lymfa boots testaus jokaiselle halukkaalle
- Golfkuljetukset kolmena päivänä
- Lentokenttäkuljetukset
- Janne Kaarttin matkanjohtajapalvelut

Matkaan osallistuvilla on mahdollisuus varata itselleen lisämaksusta hierontaa, jonka matkanjohtajana toimiva Janne suorittaa kohteessa sovittuna aikatauluna.
Hieronta kannattaa varata jo matkavarausvaiheessa.

HYVINVOINTIOHJELMA MATKALLA
Tulopäivänä Janne pitää tervetulotilaisuuden yhteydessä lyhyen luennon nesteytyksen ja ravinnon merkityksestä pelien aikana ja sen jälkeen.
Luennon kesto on 30-45min.
Lisäksi jokaiselle matkaan lähtijälle kuuluu 30min lymfaboots-hoito. Vilkastuttaa verenkiertoa jaloissa jolloin palautuminen on nopeampaa.

LISÄMAKSUSTA MAHDOLLISTA VARATA HIERONTAA:
Haluatko rentoutua ja saada vetreyttä lihaksiin?
Haluatko kokeilla miten sännöllinen hieronta vaikuttaa lihaksistoon ja auttaa nauttimaan myös golfkierroksista täysipainoisemmin?

Paketti nro 1
6x 30min lymfaboots
6x 30min hieronta
Paketin hinta on 200€
Jannen vinkki;
"Ajatuksena koko viikon jatkumo missä asiakas ymmärttää palautumisen tärkeyden."

Paketti nro 2
3x 45min hieronta
Paketin hinta on 120€
Jannen vinkki;
"Tässä jokatoiselle päivälle astetta pidempi hieronta, jossa ehtii käsitellä kroppaa huolellisemmin."

Lue lisää ja varaa matka tästä!