Hilton

Yhteistyössä

  • Veikkaus
  • GolfResepti Travel
  • Viking Line
  • Hilton hotels and resorts
  • Piiloset
  • Opti+
  • Laakkonen
  • Golf Balance
  • Respecta

Lohta ruiskuoressa

 Golf 55+ jakaa päivittäin uuden Sydänmerkki-reseptin, joka sopii hyvin golfareille terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Kypsennä lohi vaihteeksi ruiskuoressa.

 

 

Annoksia 4

Annoskoko 0g

Aktiivinen valmistusaika 25 min

Passiivinen valmistusaika 20 min

 

Raaka-aineet

100 g ruisperunataikinaa

500 g lohifileetä

½ tl suolaa

ripaus rouhittua valkopippuria

1 keskikokoinen punasipuli

2 tl rypsiöljyä

3 rkl hienonnettua tilliä

1 kananmunan keltuainen voiteluun

 

Valmistusohje

1. Nosta taikina ensin sulamaan. Leikkaa lohifilee neljäksi tasakokoiseksi annospalaksi. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

2. Kuori ja hienonna punasipuli ja kuullota hetken öljyssä pannulla. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli. Nostele sipuli-tilliseosta tasaisesti fileiden päälle.

3. Jaa taikina neljään palaan ja kauli kalapalojen kokoiset palat. Päällystä fileet taikinalla ja voitele kevyesti keltuaisella. Paista 200-asteessa noin 20 minuuttia. Aseta muutamaksi viimeiseksi minuutiksi uuniin päälle grillivastukset, jotta kuori saa kauniin värin ja hieman rapeutuu.

Tallenna

Tallenna